Australië

Four Growers Winery

 

Heerlijk, deze selectie Australische wijnen van The Four Growers! Deze wijnen worden gemaakt door vier gelijkgestemde Australische gezinnen die hun krachten hebben gebundeld.

De families vonden hun weg naar het kleine stadje Waikerie in Zuid Australië, dicht bij de Murray River. De kwaliteit van de wijnen wordt bepaald door hun eigen state-of-the-art wijnmakerij, en de persoonlijke betrokkenheid bij het kiezen van de beste druiven in de wijngaard.

Geniet van de Four Grower’s verleidelijk frisse Chardonnay, de mooie romige combinatie van Semillon en Chardonnay, of de robuuste Shiraz. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding!

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. The Four Growers Chardonnay, South Australia

  The Four Growers Chardonnay, South Australia

  € 6,95

  Heerlijk, deze selectie Australische wijnen van The Four Growers! Deze wijnen worden gemaakt door vier gelijkgestemde Australische gezinnen die hun krachten hebben gebundeld. Mooi romig en toch fris van smaak, met tonen van tropisch fruit zoals mango en een klein botertje. Geniet van de Four Grower’s verleidelijk frisse Chardonnay, de mooie romige combinatie van Semillon en Chardonnay, of de robuuste Shiraz. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding! Heerlijk om zo te drinken, of in combinatie met bijvoorbeeld gerookte of gebakken zalm... een aanrader! Meer Informatie
 2. The Four Growers Shiraz, South Australia

  The Four Growers Shiraz, South Australia

  € 6,95

  Heerlijk, deze selectie Australische wijnen van The Four Growers! Deze wijnen worden gemaakt door vier gelijkgestemde Australische gezinnen die hun krachten hebben gebundeld. Deze Shiraz is zoals hij hoort te zijn: Een tikje kruidig met mooi sappig rood fruit... een echte allemans vriend! Geniet van de Four Grower’s verleidelijk frisse Chardonnay, de mooie romige combinatie van Semillon en Chardonnay, of de robuuste Shiraz. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding! Heerlijk om zo te drinken, of in combinatie met bijvoorbeeld een lekker stukje kalfsentrecote! Meer Informatie

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in