The Four Growers Semillon Chardonnay, South Australia

Klik voor volledige foto

Meer Views

The Four Growers Semillon Chardonnay, South Australia

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
Heerlijk, deze selectie Australische wijnen van The Four Growers! Deze wijnen worden gemaakt door vier gelijkgestemde Australische gezinnen die hun krachten hebben gebundeld.

Voor deze wijn kozen de Growers voor de combinatie van de Semillon en de Chardonnay druif. Het resultaat is een heerlijke fris romige wijn met tonen van meloen en ananas en een tikje honing.

Geniet van de Four Grower’s verleidelijk frisse Chardonnay, de mooie romige combinatie van Semillon en Chardonnay, of de robuuste Shiraz. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding!

Heerlijk om zo te drinken, of in combinatie met bijvoorbeeld een lekkere Paella!

Schrijf de eerste review van dit artikel

Details

Heerlijk, deze selectie Australische wijnen van The Four Growers! Deze wijnen worden gemaakt door vier gelijkgestemde Australische gezinnen die hun krachten hebben gebundeld. Voor deze wijn kozen de Growers voor de combinatie van de Semillon en de Chardonnay druif. Het resultaat is een heerlijke fris romige wijn met tonen van meloen en ananas en een tikje honing. Geniet van de Four Grower’s verleidelijk frisse Chardonnay, de mooie romige combinatie van Semillon en Chardonnay, of de robuuste Shiraz. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding! Heerlijk om zo te drinken, of in combinatie met bijvoorbeeld een lekkere Paella!

Details

Jaar 2015
Inhoud 0,75 l.
Druivenras Chardonnay, Sémillon
Wijntype Wit
Streek South Australia
Land Australië
Levertijd 1-2 werkdagen