Biologische Risotto met Groene Asperges "Pronto" - Cascina Belvedere

Klik voor volledige foto

Meer Views

Biologische Risotto met Groene Asperges "Pronto" - Cascina Belvedere

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 4,80
Biologische Risotto met Groene Asperges "Pronto" van Cascina Belvedere

Wie houdt er nu niet van risotto? Alleen het maken van een goede risotto is behoorlijk tijdrovend.

Met de Biologische Risotto "Pronto" van Cascina Belvedere haalt u het gemak in huis!

Deze risotto is namelijk bijna kant en klaar. Bak de inhoud van het zakje met een eetlepel boter of olie. Blus vervolgens af met een beetje witte wijn. Voeg hierna 6,5 à 7,5 dl. water toe en laat het geheel 15 tot 17 minuten zachtjes doorkoken.

Na de kooktijd hoeft u alleen nog maar een beetje verse Parmezan toe te voegen, als u dat lekker vindt, en de risotto is klaar!

Ook te bereiden in de magnetron.

Schrijf de eerste review van dit artikel

Details

Biologische Risotto met Groene Asperges "Pronto" van Cascina Belvedere Wie houdt er nu niet van risotto? Alleen het maken van een goede risotto is behoorlijk tijdrovend. Met de Biologische Risotto "Pronto" van Cascina Belvedere haalt u het gemak in huis! Deze risotto is namelijk bijna kant en klaar. Bak de inhoud van het zakje met een eetlepel boter of olie. Blus vervolgens af met een beetje witte wijn. Voeg hierna 6,5 à 7,5 dl. water toe en laat het geheel 15 tot 17 minuten zachtjes doorkoken. Na de kooktijd hoeft u alleen nog maar een beetje verse Parmezan toe te voegen, als u dat lekker vindt, en de risotto is klaar! Ook te bereiden in de magnetron.

Details

Artikel Risotto
Inhoud 250 gr.
Land Italië
Levertijd 1-2 werkdagen